Per què llogar una màquina espremedora ZUMEX?

Són moltes els avantatges que té llogar una màquina espremedora. ZUMEX en comptes de comprar-la o deixar que altres empreses l’explotin per tu.
No requereix una inversió inicial alta.
Una vegada acabat el període de lloguer, pots retornar la màquina.
L’explotació de la màquina et dona beneficis.
El servei tècnic es contracta amb l’empresa arrendadora.

Garanties de reparació per a màquines espremedores ZUMEX?

Totes les peces proporcionades i substituïdes pel nostre departament tècnic compten amb la garantia que ens facilita el fabricant.

Quin temps es triga a acudir a reparar una màquina espremedora ZUMEX?

El temps estimat per a acudir a una avaria, té un termini màxim de 2 hores des que es realitza l’avís a les nostres oficines. En el cas d’estar tots els nostres tècnics ocupats, s’assignarà per prioritat al panell de tasca del tècnic que acabi abans el seu treball.

En quina província o ciutat es dona servei tècnic de màquines espremedores ZUMEX?

Si necessites assistència tècnica per a les teves màquines recreatives, t’oferim servei a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Esprem totalment la taronja?

Obté el màxim rendiment. Esprem el cent per cent de la polpa, però no el cent per cent de la taronja per evitar així que caigui l’oli essencial de l’escorça en el mateix suc, la qual cosa afectaria a la qualitat i el sabor del mateix.

Serveix per a qualsevol altra fruita?

Esprem qualsevol tipus de cítrics, sempre que compleixin dues condicions:
– Siguin el més rodó possible.
– Tinguin un diàmetre determinat.

Quin calibre admet la taronja? Hi ha alguna manera perquè espremi altres grandàries majors o menors

Per obtenir el suc òptim de les taronges de suc, hem d’utilitzar uns calibres de taronges determinats: 7-8 (que corresponen a uns 64-76 mm de diàmetre). Al marge de tot això, hi ha un accessori per a les nostres màquines, d’espremut per a calibres de fruites menors de 65mm de diàmetre.

Quin manteniment necessiten les màquines?

L’únic manteniment necessari és el de la neteja de la màquina, que dependrà de la freqüència d’utilització de la mateixa. Com a màxim mínim una neteja al dia. Per netejar la coberta i el frontal de la màquina, l’única cosa que es necessita és una esponja suau, sabó i aigua. La resta de peces es poden netejar en el rentavaixelles.

Hi ha alguna manera de comptar les taronges que consumeix la màquina?

La majoria dels models tenen una versió digital que incorpora un programador digital que, a més de comptar les taronges que porta espremudes, pot programar les taronges que desitja esprémer en aquest moment.

Quina capacitat tenen les cubetes de desallotjament de les màquines?

La quantitat aproximada de quilos que entren en les cubetes de desallotjament de les màquines Zumex Essential i Zumex Versatile és d’uns 4 quilos (aproximadament 9 sucs). En les cubetes de desallotjament de la Zumex Speed la capacitat és alguna cosa major, entre 4,5 i 5 quilos (11 sucs aprox.). La resta dels models porten un moble, amb una galleda en el seu interior, per al desallotjament d’escorces, ampliant enormement la capacitat de desallotjament en aquests models ja que estan preparats per a grans produccions.

El suc de la taronja, cau sobre l’escorça o ho toca en algun moment?

Quan es realitza l’espremut, l’escorça està en la part superior del tambor mascle, per tant mai hi ha contacte entre el suc i l’escorça. Posteriorment, l’escorça és extreta del tambor per un tascó.
Durant aquest procés ja s’ha tret el suc i per tant no hi ha contacte.

Es trenca o desgasta la fulla? Cal afilar-la cada cert temps?

No es trenca si el seu tractament és el correcte i s’eviten els mals usos. En treballar amb un producte com la taronja, el desgast de la fulla és pràcticament zero, per la qual cosa el seu afilat no és necessari.

Podem posar-li una aixeta a totes les màquines?

Actualment se li pot posar aixeta a tots els models.

Quins són els problemes més habituals en les màquines?

Els problemes més habituals vénen ocasionats per una mala utilització de la màquina o per un desconeixement del seu muntatge. La mala col·locació del tascó pot produir trencament. Una pèrdua d’algun volant pot ocasionar (si seguim treballant sense ell) un funcionament defectuós dels tambors i per tant un problema greu.
Tots els problemes són evitables, sempre que es treballi conscientment amb ella.

Si la barra de la cafeteria és curta quina solució em podeu donar perquè no em caigui la màquina?

En ser la base d’una sola peça, podem subjectar la màquina mitjançant unes esquadres d’acer inoxidable a la paret posterior de la barra i així evitar que la màquina se’ns pugui vèncer al no tenir una base perfecta on assentar-se.