LLOGUER

Lloguer màquines espremedores ZUMEX

Són molts els avantatges que té llogar una màquina espremedora ZUMEX en comptes de comprar-la o deixar que altres empreses l’explotin per tu. Avantatges: No requereix una inversió inicial alta. Un cop acabat el període de lloguer, pots retornar la màquina. L’explotació de la màquina et dona beneficis. El servei tècnic es contracta amb l’empresa arrendadora.

Servei tècnic propi Personal tècnic qualificat Finançament

Les instal·lacions de la nostra empresa disposen d’un taller dotat de les últimes tecnologies, on realitzem les reparacions de les nostres màquines i on disposem del suficient estoc de recanvi per a assegurar una ràpida reparació de les màquines. 

Lloguer de màquinaria

Oferim un contracte de lloguer que inclou tots els serveis necessaris i que et permet pagar amb cómodes quotes mensuals. Obtenint el màxim rendiment i profit de la teva màquina d’esprémer taronges.
Tot inclòs: Cap risc. Retorna la màquina quan no la necessitis. A partir de 3 mesos, cap penalització. Flexibilitat. Canvi de màquina segons les necessitats del teu negoci. Directe entre tu i Altamon. Disponibilitat de la màquina en 48h. Servei tècnic en les teves instal·lacions. Màquina de substitució il·limitada. Manteniment i reparacions: desplaçaments i mà d’obra.

VENDA

Venda de màquines espremedores Zumex per a ús professional

Les nostres espremedores professionals de cítrics ZUMEX són la millor opció per a poder oferir un producte fresc i de qualitat als teus clients. Gràcies a les diverses capacitats d’espremut, les espremedores automàtiques de Zumex s’adapten als volums de demanda de cada tipus de negoci: hostaleria, hotels, retail oficines o grans espais.

Les espremedores de taronja professionals Zumex, gràcies al seu disseny, qualitat i innovació, són el producte que necessites per a fidelitzar als teus clients. Ofereix sucs recentment espremuts rics en vitamines i minerals, amb la confiança d’una marca líder en fabricació de màquines professionals d’espremut.

SERVEI TÈCNIC

Servei tècnic oficial ZUMEX

Altamon és l’empresa de servei tècnic oficial Zumex a Catalunya, on comptem amb el millor personal tècnic qualificat amb més de 20 anys d’experiència en el sector.  Les instal·lacions de la nostra empresa disposen d’un taller dotat de les últimes tecnologies, on realitzar les reparacions de les nostres màquines i on disposem del suficient estoc de recanvi per a assegurar una ràpida reparació de les màquines.

SAT – Delegació oficial Zumex Catalunya

Altamon és la Delegació de Zumex a Catalunya i disposem del servei tècnic oficial de Zumex
Un servei ràpid i eficient que assegura que el client sempre tindrà la màquina en funcionament
Com a servei tècnic disposem dels recanvis oficials Zumex i la garantia de la marca en les nostres reparacions
Reparem l’espremedora en el menor temps possible
En el cas que la màquina hagi d’estar al taller dins d’un període de temps llarg, disposem de l’opció de deixar-li una màquina de substitució

Dona una ullada a les nostres espremedores